GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 20:12 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 20:28

SÖKE HALKINA SAYGISIZLIK / PARA BİZDE ŞARKISI İLE NİSPET YAPTI

SÖKE HALKINA SAYGISIZLIK / PARA BİZDE ŞARKISI İLE NİSPET YAPTI
Söke Belediyesinde maaş skandalı haberimizin yankıları devam ederken kendisine 11.000 TL haksız mesai yazdırdığı iddia edilen Belediyenin basın bürosu çalışanı Levent Tuncer’in sosyal medya da paylaştığı video Söke Halkı tarafından tepkiyle karşılandı.

Söke Belediyesinde maaş skandalı haberimizin yankıları devam ederken kendisine 11.000 TL haksız mesai yazdırdığı iddaa edilen Belediyenin basın bürosu çalışanı Levent Tuncer’in sosyal medya da paylaştığı video Söke Halkı tarafından tepkiyle karşılandı.

Söke belediyesi basın bürosu çalışanı Levent Tuncer’in de aralarında bulunduğu bazı “nitelikli” personellerin kendilerine haksız mesai yazarak yüksek maaş elde ettikleri orataya çıkmasının ardından Haberimize karşılık Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den değil Belediye İş sendikasından geldi. 

Yaptığımız görüşmeler ve araştırmaların ardından Söke’de Ramazan Ayı içerisinde verilecek iftar yemekleri için esnaflar ve iş adamlarından para yardımı alan Söke Belediyesinin sadece yemek dağıtımı için 164 bin tl fazla mesai ödemesi yapılan hayra da gölge düşürdü. 30 gün boyunca dağıtılan yemeğin maliyeti 150 bin TL olurken personelin 164 bin TL mesai alması skandala başka bir boyut getirdi. 

Tüm bu tepkiler devam ederken basın bürosu çalışanı Levent Tuncer haksız mesai ücretlerinin ardından sosyal medya hesabından içkili bir lokantadan döüşte bir video paylaşarak Para bizde isimli şarkı ile haksız bir kazanç elde ettiği için tepkilerini ortaya koyan Sökelilere adeta nispet yaptı. Tuncer'in bu paylaşımı ise Söke Belediyesinde yaşanan başı boşluğun bir göstergesi olarak yorumlandı.

Levent Tuncer’in Söke'li Vatandaşlara nispet yaparcasına paylaştığı işte o video: