GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ekim 2022 20:32

Binali Yıldırım, Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi

Binali Yıldırım, Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın içerisinde bulunduğu araç, Azerbaycan Zengilan yolunda trafik kazası geçirdi. Yıldırım ve Ayrım'ın durumunun iyi olduğu açıklandı.

haber içi reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Aliyev, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki işbirliğinin bundan sonra daha da güçleneceğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA BİRLİKTE GİTMİŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Azerbaycan'a giden heyette AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da yer aldı.

ZENGİLAN'DA KAZA YAPTILAR

Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın içerisinde bulunduğu araç, Zengilan yolunda kaza yaptı. Binali Yıldırım'ı ve Ayrım'ı taşıyan araç Cebrayıl'den dönüşte virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı. Milletvekili Ayrım'ın da durumunun iyi olduğu belirtildi.