GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2020 15:21

Rıza Posacı Bilgilendirdi "Bazı Çiftçilere Yasak Kalktı"

Rıza Posacı Bilgilendirdi
İçişleri Bakanlığı tarafından dün geceden itibaren başlayan 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından Çiftçilere sevindirici haber Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı duyurdu.
İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece 24:00 da başlatılan 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma yasağında Çiftçilere izin çıktı. 
Aydın'lı çiftçilerin Ankara'da sesi olan Ak Parti Aydın Milletveklili Rıza Posacı Sabah saatlerinden bu yana Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşmeler gerçekleştirerek kademe kademe çiftçilerin arazide yer alması adına izinleri aldığını sosyal medya hesaplarından paylaşarak bilgilendirdi. Posacı son paylaşımında "Çiftçilerimizin Dikkatine, Bozulma riski bulunan tarım ve hayvancılık ürünlerinin hasadında ve üretiminde çalışan ,ve aciliyet arz eden fidan dikiminde çalışan çiftçi ve bunların işçilerine sokağa çıkma istisnası getirildi.
Lütfen fiziki emniyet mesafemizi koruyarak çalışalım, Bereketli Olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.