GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2020 13:50

Germencik'te yasak sonrası son durum.

Germencik'te yasak sonrası son durum.
İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece 22:15'de 30 Büyükşehir ve Zonguldak valiliklerine gönderilen tebliğ ile 2 günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması gece 24:00 itibariyle başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece 24:00'den itibaren 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Germencik sokakları sessizliğe büründü. 

Türkiye genelinde 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 48 saat boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrasında Aydın Germencik'te cadde, sokaklar ve meydanlar sessizliğe büründü. Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişler Bakanlığı kararı ile 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta dün gece yarından itibaren 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın başladığı gecenin sabahında Germencik'te tüm cadde, sokak ve meydanlar sessizliğe büründü. Dün gece vatandaşların 2 günlük ihtiyaçlarının almak üzere yoğunlaştığı Germencik'in en kalabalık caddesi yasak sonrasında bakın nasıl görüntülendi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.