GÜNDEM Haber Girişi : 04 Nisan 2024 15:48

Mazbatasını alan Burak Zinciri göreve başladı

Mazbatasını alan Burak Zinciri göreve başladı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde % 54 oy ile seçilen Germencik'in yeni Belediye Başkanı Burak Zencirci mazbatasını ilçe seçim kurulundan teslim alarak Belediye hizmet binasında makamına oturdu.

Mazbata töreninde Burak Zencirci'nin eşi Saliha Zencirci eşini bir an olsun yalnız bırakmazken törene CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ  ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Germencik İlçe seçim kurulundan mazbatasını alarak Belediye Hizmet binasına yürüyeren Zencirci'ye kalalablık bir partili grubu eşlik etti. Belediye önünde kısa bir açıklama yapan Zencirci "Biz baharı getireceğiz demiştik ama şimdiden yazı getirdik. Az önce mazbatamızı aldık. Bu benim mazbatam değil. Sizin, evlatlarınızın, çocuklarınızın başarılı bir karnesidir. Bu mazbata bize sadece emanettir.İlk günden beri biz çalışmaya geliyoruz dedik. Lafı fazla uzatmadan işimize gücümüze bakacağız.Biz işimiz gücümüz Germencik dedik. Bir şey daha söylemiştik ama onun için öncelikle yakamdaki parti rozetimi çıkartmam gereliyor. Şimdi de onu sizlerin huzurunda çıkartarak ilçe Başkanımıza teslim ediyorum. İşimiz gücümüz Germencik. Rozeti herkese eşit hizmet için çıkartıyorum. Artık bu Belediyede size hizmet edecek Burak kardeşiniz var. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İlk günden bu yana beni yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun." ifadelerini kullandı. Zencirci'nin parti rozetini ilçe başkanı Tayfur Bozdağ'a teslim etmesinin ardından kendisine Türk Bayrağı rozetini yine ilçe Başkanı Tayfur Bozdağ taktı.

Devir teslim töreni ise Belediye Başkan Vekili Orhan Aydoğmuş ile gerçekleştirdi. Makama oturan Zencirci "ilk işimiz çocuklarımızı sevindirmek" dedi.