GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ocak 2024 17:23

İLÇE BAŞKANI ULUTAŞ VE HALİT GERMEN'DEN İLK AÇIKLAMA

İLÇE BAŞKANI ULUTAŞ VE HALİT GERMEN'DEN İLK AÇIKLAMA
Germencik Belediye Başkan adaylığında MHP'nin adayı Halit Germen oldu. İlçe Başkanı Turgay Ulutaş ve Belediye Başkan Adayı Halit Germen adaylık sonrasında kısa bir açıklamada bulundu.

MHP'de Germencik Belediye Başkanı adayı olarak ismi açıklanan Halit Germen veMHP Germencik İlçe Başkanı Ulutaş kısa bir açıklamada bulundu.Ulutaş "11 Aralık 2023 tarihinde MHP Genel Merkezimize gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile 5 aday adayımızın başvurularını teslim ettik. Birbirinden kıymetli 5 aday adayımız ile çıktığımız bu kutlu yolda. Genel Merkezimizn ve Bilge Lider kıymetli büyüğümüz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri doğrultusunda Germencik adayı olarak Halit Germen açıklanmıştır. Sayın Başkanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Germencik için hayırlı uğurlu olsun. Cumhur İttifakı olarak canla başla çalışarak 31 Mart yerel seçimlerinde bayrağı göğüsleyeceğimize inancımız tamdır. Allah utandırmasın " ifadelerini kullandı.

MHP Belediye Başkanı Adayı Halit Germen ise "Kıymetli Büyüğümüz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri ile adaylığımız bugün açıklandı. 5 arkadaşımız ile başvurumuzu gerçekleştirmiştik. Bizler sahada çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonrada yine birlik ve beraberlik içerisinde aday adayı arkadaşlarımız ile kenetlenerek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Cumhur ittifakı olarak Germencik'te güzel hizmetlere imza atacağız. Adaylığım ile ilgili olarak ise Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı