GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2021 12:08

Kaplan

Kaplan
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Kent Ormanında gerçekleşen kahvaltı programında, Beyaz Ay Derneği Aydın Şubesi Başkanı Demet Pilevneli,  Aydın Gençlik Merkezi Mikail Kavaklı, Engelliler ve aileleri ile bir araya geldi.

Programda engelliler ile yakından ilgilenen Başkan Kaplan engelliler için Koçarlı’da sosyal projelerin yer alacağını ifade etti. Kaplan "Koçarlı’da engelsiz yaşam parkı projemiz var. Bu yıl sonuna doğru bu projemize başlamak istiyoruz. Proje nihai aşamaya geldi. Engellilerin spor müsabakalarını yapabileceği bir projeyi GEKA'ya sunduk. GEKA'dan destek alabilirsek onu da hayata geçireceğiz. Bu projenin benzeri Aksaray'da, bir diğeri de Antalya'da mevcut. Üçüncüsünü de Koçarlı'da yapma gayreti içindeyiz. Önemli ve büyük bir proje. Ege Bölgesi'ndeki müsabakaların yapılabileceği bir proje. GEKA destek vermezse Gençlik ve Spor Bakanlığımıza projemizi sunacağız. O noktada da bir çalışmamız var. Kentsel hayatta da engelli vatandaşlarımızı göz ardı etmiyoruz. Bütün yaptığımız tesislerimizde, kamu yatırımları haricinde de sosyal alanlarımızda engelli vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını sağlayabileceği, ihtiyaçlarını giderebileceği alanları oluşturuyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu unutmayalım ve onların hayatlarını rahat yaşayabileceği kolaylıkları projeleri hayata geçirelim istiyoruz" dedi.

Beyaz Ay Engelliler Derneği Başkanı Demet Pilevneli ise “Güzel bir manzara, tadına doyum olmayan bir vakit geçirdik. Koçarlı Belediye Başkanımız Sayın Nedim Kaplan güzel bir ev sahipliği yaptı. Kendisini uzun yıllardır tanıyoruz, buradaki başarılarını görmek, yarattığı eserleri bizzat izlemek bize ayrıca gurur veriyor. Bütün engellilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Koçarlı halkı gerçekten çok şanslılar” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programında Programa Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat’ta engelliler ve aileleri ile yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a burnuyla yazdığı kitabı gönderen Mustafa Erol Başkan Kaplan’a da kitap hediye etti. “Serebral Palsi” hastası olan ve elleri ile ayaklarını kullanamayan Mustafa Erol’u azminden dolayı tebrik eden Kaplan Erol’un her zaman yanında olduklarını da dile getirdi.