GÜNDEM Haber Girişi : 15 Haziran 2021 19:15

ÇERÇİOĞLU’NDAN KAYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

ÇERÇİOĞLU’NDAN KAYA’YA ARAÇ DESTEĞİ
İncirliova Belediyesi'nde haciz edilen 7 aracın yerine yürütülen hizmetlerin aksamaması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 5 araç gönderdi.

Haber: Ziya KARAPELİT

İncirliova Belediyesi’nde Başkan Aytekin Kaya tarafından göreve gelmesinin ardından işten çıkartılan işçiler Aydın İş Mahkemesine açtıkları işe iade ve tazminat davalarını kazandılar. İşçiler tazminat alacaklarından doğan alacaklarını avukatları aracılığı ile geçtiğimiz hafta başlattıkları icra işlemi sonrasında tahsil yoluna başvurdular.Başlatılan icra işlemi sonrasında 3 otomobile, 4 hafif ticari araca haciz işlemi yapılarak yediemine götürüldü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaşanan durum karşısında İncirliova Belediyesi’ne yürütülen hizmetlerin aksamaması için 5 araç tahsis etti.

“BİRİZ, BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte güçlü olduklarını ifade ederek, “Hasta taşıma hizmeti veren sağlık araçlarımız haciz ve icra işlemleri nedeniyle bağlanmıştı. Hizmetlerimizi engelleyen bu haksız durumu Özlem Başkanımızla paylaşmamız üzerine Topuklu Efemiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, belediyemize 5 araç tahsis etti. Her zaman en büyük destekçimiz olan Özlem Başkanımıza İncirliova halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi olarak biriz, beraberiz, birlikte güçlüyüz. İyi ki varsın Çerçioğlu.” diye konuştu.