GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 27 Aralık 2020 19:57 Haber Girişi : 27 Aralık 2020 20:10

GERMENCİK'TE KIZILAY'A KAN BAĞIŞI İLGİ GÖRDÜ

GERMENCİK'TE KIZILAY'A KAN BAĞIŞI İLGİ GÖRDÜ
Türk Kızılay’ı Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Önderliğinde Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Din Öğretimi Şubesi ile İş Birliğiyle Kan Bağışı yapıldı. 

Germencik Kent meydanında düzenlenen Kan Bağışına vatandaşların yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Milli Eğitim Şube Müdürleri de bağışta bulunarak destek verdi. Kan bağışına İmam Hatip Okul Müdürleri, Germencik AK Parti Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları Germencik İlçe Başkanı Özgür Satılmış ve yönetimi de destek verdi. Kan Bağışında bulunmak üzere davet ediyoruz diyen Kızılay yetkilileri "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Kan ve Plazma bağışıyla bu zor günleri birlikte aşacağız. Herkesin destek vermesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sürekli Kan bağışında bulunan (61) Yaşındaki Zeliha Beçerik ise "5 Yıldır sürekli Kan vermeye çalışıyorum. Ve Herkesin Kan bağışında bulunmasını istiyorum. Hele Hele bu zamanda Kovid 19 Koronavirüs salgınından dolayı Kana çok ihtiyaç var. Allah izin verirse sürekli Kan vereceğim. Bu konuda Herkese çağrıda bulunuyorum. Gelsinler Kan versinler" dedi.