GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 27 Aralık 2020 19:47 Haber Girişi : 27 Aralık 2020 19:49

GERMENCİK'TE 5 GÜNDÜR KAYIP ŞAHISTAN HABER ALINAMIYOR

GERMENCİK'TE 5 GÜNDÜR KAYIP ŞAHISTAN HABER ALINAMIYOR
Germencik'te ilçesinde 5 gün önce kaybolan 32 yaşındaki Hakkı Gençoğlu için arama çalışmaları devam ederken Abi Metin Gençoğlu "Kardeşim adeta sırra kadem bastı" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Hakkı Gençoğlu'nun 5 gün önce ot toplamak için Alangüllü mevkii Deve Güreşi Arenası yakınlarına gittiğini ancak kendisine ulaşamadıklarını belirten yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.
Bunun üzerine Gençoğlu'nun son olarak görüldüğü bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin Drone desteğiyle yürüttüğü çalışmalar sürerken yeniden Jandarmaya gelen ihbar üzerine bölgeye yakın bir noktada Kazılı çukur bulunduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye Jandarma ve Belediye Ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmalarda herhangi bir ize rastlanmazken, arama Çalışmaları çevrede sürdürüldü.

Kayıp olan Hakkı Gençoğlu’nun Abisi Metin Gençoğlu  yaptığı açıklamada yaklaşık 1 Haftadan beri onu arıyoruz. Ne olup bittiğini bilmiyoruz. Şu anda sır oldu sanki . Sosyal Medya üzerinde fotoğrafını paylaşarak jandarmaya haber verdik. Henüz kendisinden Haber yok. En son Germencik İlçesinde bulunan Ablası ’nın yanından ayrıldı. Oradan 3 Arkadaş beraber gezmeye çıkıyorlar sonrasında da kayboluyor. Biri yeğeni biri Arkadaşı onunla beraber olan biz öbür Arkadaşı tanımıyoruz. Ama belki yeğenimiz onu tanıyor. Ben Acarlardan buraya her gün kardeşimi aramaya geliyorum. Bir Umut belki buluruz diye. Bugünde buraya bir şüphe üzerine geldik. Şüphelendiğimiz hiçbir kimse yok. Kendi halinde bir kişiydi. Hiçbir kimseye düşmanlık edecek öyle bir kişiliği de yoktu" dedi.