GÜNDEM Haber Girişi : 12 Nisan 2020 19:04

Germencik'liler GESA'ya teşekkür etti.

Germencik'liler GESA'ya teşekkür etti.
Germencik'liler kronik hastalara ve ihtiyaç sahiplerine verdiği hizmetle adından söz ettiren Germencik Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Ağı'na (GESA) teşekkür etti.

Ülkemizde görülen COVİD-19 koronavirüs sonrasında 65 yaş üstünün sokağa çıkması kısıtlanmıştı. Bu süreçte Germencik Belediyesi'ne bağlı GESA ekipleri Germencik merkez ve mahallelerde yaşlıların, kronik hastaların ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına gece gündüz koşarak gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Cuma gecesi 30 Büyükşehirde ve Zonguldakta getirilen sokağa çıkma yasağı sonrası geride kalan 2 günde de sahada mücadele veren GESA ekipleri Can Dostlarımızı da yalnız bırakmazken yine 65 yaş üstü vatandaşların yanı sıra tüm Germencikli vatandaşların yardımına koştu. GESA'nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş "Ekiplerimiz ilk günden bu yana sahada büyük özveri ile mücadele veriyorlar. Belediyemizin her kademesinde görevli ekip arkadaşlarım çalışmalarına devam ederken GESA ekibimiz direk sahada hemşerilerimizin taleplerine koşturuyor. Germencik'te bizzat ekibimiz koordinasyonu sağlayan bir kurum haline geldi. Germencik kaymakamlığımıza VEFA Destek Grubu ve Kolluk kuvvetlerimiz ile ortaklaşa yapılan çalışmalarda organizeyi sağlayan GESA ekibimin en alt kademesinden en üst kademesine kadar hepsine teşekkür ediyorum. Sahada şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. 2 günlük sokağa çıkma yasağında da Germencik'li hemşerilerimin merkez ve mahallelerde hizmetindeydiler. Acil ilaç ihtiyaçlarını ileten vatandaşlarımızın ilaçlarını temin ederek evlerine kadar götürdüler. Yine vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının yanı sıra sokaklarda yaşayan can dostlarımızın da mamalarını temin ederek oların aç kalmamalarını sağladılar. Bu zor günler elbette geçecek. Yeterki hemşerilerimiz evde kalsınlar" dedi.
Aydın Valiliğ ise sosyal medya hesabından GESA ekiplerinin can dostlarımıza sağladığı mama desteğini sosyal medya hesabından "Unutmadık Onları..Can Dostlarımız Emin Ellerde, Bizlere Emanet...Birlikte Başaracağız...#EvdeKal #EvdeKalAydın #EvdeHayatVar #HayatEveSığar" yazılı notu ile paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.