GÜNDEM Haber Girişi : 02 Temmuz 2021 16:20

GERMENCİK'Lİ YÖRÜKLER SEÇİME GİTTİ

GERMENCİK'Lİ YÖRÜKLER SEÇİME GİTTİ
Aydın'ın Germencik İlçesinde faaliyet gösteren Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut başkan Ruhi Doğan Güven tazeledi.

Aydın'ın Germencik İlçesinde 2014 yılında kurulan Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin bugün gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut başkan Ruhi Doğan 2. dönemin startını verdi. Doğan'ın yeni yönetimindeki isimlerin bazılarında değişikliğe gittiği görüldü. Gerçekleşen olağan genel kurul hakkında görüşlerini belirten Başkan Doğan "Tüm üye ve dostlarımıza, yönetim kurulumuza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Önceki dönemlerde derneğimizin yönetiminde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Bir dönem yaptığımız görevi önümüzdeki dönemde de arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda ben yürüteceğim. Biz derneğimizde siyaset yapmıyoruz. Siyasete de karışmıyoruz. Görüşlerimiz bizde saklıdır ve sandıkta biz üzerimize düşeni yaparız. Bütün siyasetçilere kapımız açıktı. Türk olan herkesederneğimizin kapıları açık"

BELEDİYE BAŞKANIMIZ FUAT ÖNDEŞ'E TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Derneğimizin amacı yardımlaşma ve dayanışma. Darda kalan herkese yardımcı olma amacındayız. Tekrar buradan yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Germencik Belediye Başkanı Sayın Fuat Öndeş'e işletmek istiyorum. Derneğimizin yeri Germencik Merkezde bulunuyor. Kendisi derneğimiz ile ilgili her konuda yanımızda oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimi şu şekilde oluştu;

Başkan; Ruhi Doğan
Başkan Yardmcısı; Şükrü Doğan
Üye; (Efe) Kamuran Güler
Üye; Nihat Cengiz
Üye; Oğuz Ballıkaya