GÜNDEM Haber Girişi : 02 Temmuz 2021 15:46

GERMENCİK ALANGÜLLÜ'DE BOĞA GÜREŞLERİ İÇİN KARAR VERİLDİ

GERMENCİK ALANGÜLLÜ'DE BOĞA GÜREŞLERİ İÇİN KARAR VERİLDİ
Germencik Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında 24 Temmuz'da düzenlenecek Alangüllü Boğa Güreşleri kararı oy birliği ile kabul edildi.

Germencik Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşti. Meclis 1. Başkan Vekili Batuhan Değirmenci tarafından yönetilen mecliste 3 gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ilk maddesi olan HAziran ayı meclis toplantısının okunarak onaylanmasının ardından, 2. gündem maddesinde yer alan Germencik Belediye Başkanlığı ile Germencik Belediyespor arasında imzalanacak yaz kursu protokolü için Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e yetki verilmesi konusu da oy birliği ile karara bağlandı. Gündemin 3. ve son gündem maddesi olan Germencik Üretim pazarlama ve işletme kkoperatifine yonca desteği sağlanması oy birliği ile kabul edildi. 

BOĞA GÜREŞLERİ İÇİN 100 BİN LİRA ÖDENEK

Germencik Belediye Başkanlığı tarafından 24 Temmuzda yapılması planlanan boğa güreşleri için meclise gelen ek gündem maddesine göre ödenek ayrılması hususu komisyonda alınan karar sonrası mecliste de onaylandı. Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilen "İlçemiz Alangüllü Mahallesi'nde boğa güreşi organizasyonu düzenlenmesi ve bu kapsamda Belediye bütçesinden pay ayrılması" maddesi 2. oturumda tekrar oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen ek gündem maddesi kapsamında, Alangüllü Mahallesi'nde düzelenecek olan boğa güreşi turnuvasına Germencik Belediyesi tarafından 100 bin TL ödenek ayrılması oy birliği ile kabul edildi.