GÜNDEM Haber Girişi : 09 Şubat 2023 15:11

Depremin acısı bu sefer Germencik'e düştü

Depremin acısı bu sefer Germencik'e düştü
Depremin Acısı Germencik'e düştü. Enkazdan bir Germencik'linin cansız bedeni çıkartılırken bir Germencik'li de yaralı olarak çıkartıldı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde enkaz altında kalan Germencik'li Mesut Uysal hayatını kaybetti. Aynı enkazdan sağ çıkartılan Okan Avcı ise tedavisinin ardından memleketi Germencik'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın 10 ilde etkili olan 6 Şubat 2023 gecesi saat 04:17'de meydana gelen deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda Germencik'ten 2 çalışma arkadaşından birisinin cansız bedenine ulaşılırken bir diğerinin yaralı olarak enkazdan çıkartıldığı bilgisine ulaşıldı. Uysal ve Avcı'nın bir sondaj firmasının Adıyaman'da bulunan santrelinde çalışmak üzere bölgeye gittiği ve kaldıkları otelin enkazından bu sabah saatlerinde çıkartıldıkları öğrenildi.

Gelen acı haber sonrasında Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Alangüllü'de bulunan Uysal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunurken, Uysal'ın cenazesinin yarın defnedileceği öğrenildi. Enkazdan yaralı olarak kurtarılan Okn Avcı'nın ise tedavisinin tamamlandığı ve memleketi Germencik'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.