GÜNDEM Haber Girişi : 19 Haziran 2021 15:21

CHP'Lİ BAŞKANLAR GAZİANTEP'TE

CHP'Lİ BAŞKANLAR GAZİANTEP'TE
Gaziantep'te düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılışdaroğlu'nun katıldığı çalıştaya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'de katıldı.

Gaziantep'te düzenlenen ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mensubu Belediye Başkanlarının iki yıllık çalışmalarının değerlendirildiği "Belediye Başkanları Çalıştayı", 18-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmek üzere başladı. Salgın nedeniyle bir yıldır yüz yüze toplantı yapamadıklarını, bu nedenle çevrim içi toplantılar düzenlediklerini ifade eden  CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir yılın ardından ilk kez Gaziantep'te, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Toplantıya katılmak üzere Gaziantep'e giden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sosyal medya hesaplarından çalıştayla ilgili paylaşımlarda bulundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı için Gaziantep'teyiz. Birlik ve beraberlik içinde kentlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş "Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin buluştuğu, Gaziantep'te gerçekleşen Belediye Başkanları Çalıştayımız başladı. Yerel yönetimler olarak halkımıza daha etkin, verimli ve sürdürülebilir hizmetler sunabilmek için oldukça önemli bir çalıştay olacağına inanıyorum. Ülkemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisiyle, tüm katılımcılara iyi çalışmalar diliyorum" dedi.

Başkan Günel ise paylaşımında, "Belediye Başkanları Çalıştayı için Gaziantep’teyiz! Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak, Yerel Yönetim üzerine gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi birbirimizle paylaşarak, değerlendirmeler yapacağız" ifadelerini kullandı.