GÜNDEM Haber Girişi : 05 Temmuz 2023 12:01

Başkan Kaplan’dan Ankara çıkarması

Başkan Kaplan’dan Ankara çıkarması
Ankara’ya giden Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti’li Nedim Kaplan, partisinin Aydın milletvekilleri ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.

Ankara’ya giden Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti’li Nedim Kaplan, partisinin Aydın milletvekilleri ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi. Kaplan, Koçarlı’ya yapmayı planladığı projeler hakkında vekillerle değerlendirmelerde bulundu.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yeni kabinenin belirlenmesinin ardından, hem ilçesine yeni yatırımlar kazandırmak, hem de bakanlara ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmak üzere Ankara’nın yolunu tuttu. Başkentte, ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçen Başkan Kaplan, partisinin Aydın milletvekilleri ile bir araya geldi. Kendisini makam odalarında kabul eden milletvekilleri Savaş, Sarıbaş ve Özmen’e görevlerinde başarı ve kolaylık dileyen Kaplan, Koçarlı’ya yapmayı planladığı projeler hakkında da vekillerle değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Kaplan, vekillere üzerinde isimlerinin yazılı olduğu sarı renkte birer yağlık hediye etti.