GÜNDEM Haber Girişi : 22 Haziran 2023 11:40

Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir işbirliği Söke’yi atağa kaldırdı

Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir işbirliği Söke’yi atağa kaldırdı
‘Birlikten kuvvet doğar’ anlayışıyla Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, bayram öncesi pırıl pırıl bir kent için el ele verdi.

‘Birlikten kuvvet doğar’ anlayışıyla Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, bayram öncesi pırıl pırıl bir kent için el ele verdi. Söke’nin cadde ve sokaklarında Aydın Büyükşehir Belediyesi araçları ve ekipleri ile Söke Belediyesi araç ve ekipleri aynı anda adeta temizlik harekatına başladı. Yol süpürme araçlarının yanı sıra yıkama araçlarına iki belediyenin temizlik ekipleri destek verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar vatandaşlarca memnuniyetle karşılanıyor.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; “Kısa bir sürede hizmet anlamında büyük adımlar attığımıza inanıyorum. Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Sökemizde hizmet atağı başlattık. Kentimizin temizliğinden başladık. Uzun zamandır şikayet konusu olan Söke Çayı etrafının temizliğine el attık. Park ve bahçelerimizde, Söke’nin cadde ve sokaklarında kapsamlı temizlik çalışması yapıyoruz. Meydanlarımızı ele aldık. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile el ele hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, yakın zamanda büyük proje ve hizmetlerin de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Söke’ye kazandırılmaya başlanacağını söyledi. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birlikte yol haritasını belirlediklerini belirten Başkan Arıkan; “Söke için hizmet atağı başlamıştır” dedi.