GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 09 Kasım 2020 17:35 Haber Girişi : 09 Kasım 2020 17:45

ZEKİ İNAL'DAN 10 KASIM MESAJI

ZEKİ İNAL'DAN 10 KASIM MESAJI
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İNAL 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İNAL Yayımlamış olduğu mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan İnal Muasır medeniyetler seviyesinde bir ilçe için çalıştıklarına vurgu yaparak “Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet’i yaşatan ve yükselten değerlere bağlı kalıyor, Atatürk’ün göstermiş olduğu doğrultuda ilerleyerek ilçemiz için çalışarak ilçemizi muasır medeniyetler seviyesine getirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.