GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mart 2023 12:31

ZAFER PARTİSİ AYDIN İL BAŞKANLIĞI'NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ZAFER PARTİSİ AYDIN İL BAŞKANLIĞI'NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Kendi içinde görev dağılımı yapan Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Mustafa Tunca Onay ve yönetimi; Karacasu, Nazilli ve Söke’de ilçe başkanları da belirledi.

Aydın’da faaliyetlerini sürdüren Zafer Partisi’nde kısa süre önce göreve getirilen Mustafa Tunca Onay başkanlığındaki il yönetim kurulu, kendi içinde görev dağılımı yaptı. İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarına da ağırlık veren İl Başkanı Onay ve yönetimi, Karacasu, Nazilli ve Söke’de ilçe başkanlarını belirledi. Karacasu İlçe Başkanlığı’na Şener Aydın, Nazilli İlçe Başkanlığı’na Selim Çamdal ve Söke İlçe Başkanlığı’na Aydın Kiray atandı.

“SEÇİMLERİN FLAŞ PARTİSİ OLACAĞIZ”

Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Mustafa Tunca Onay, yönetim olarak yaptıkları görev dağılımının hayırlı olmasını diledi. Birçok ilçede teşkilatlanma çalışmalarını da hızlandırdıklarını belirten Onay, “Karacasu İlçe Başkanlığı’na Şener Aydın, Nazilli İlçe Başkanlığı’na Selim Çamdal ve Söke İlçe Başkanlığı’na Aydın Kiray atandı. Mevcut ilçe teşkilatlarımızı da güçlendirdik” dedi.
Zafer Partisi olarak seçimlerde, tüm teşkilatlarıyla birlikte sahada olacaklarının altını çizen Onay, seçimlerin flaş partisi olacaklarına yürekten inandıklarını ifade etti. Onay, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde etkinlik yapacaklarını da sözlerine ekledi.

İl Yönetim Kurulu’nda yapılan görev dağılımına göre Muharrem Demirbilek İl Başkan Vekili, Özgür Vural Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Ecem Söyleten Akgün Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, İbrahim Gencer STK'lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Tuğrul Özen Basın ve Yayından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Aykut Albayrak Akgün Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Emre Sağıroğlu Sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Hüseyin Kılıç Batı Bölgesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Kemal Kayhan Yerel Yönetimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Savaş Şener İl Sekreteri, Mehmet Özkan Doğu Bölgesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Gökmen Kulu Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Onur Güney Ar-Ge’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Sercan Tire İl Muhasibi oldu.