GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ocak 2023 19:46

Yeni Mahalle’de çocuklar sevinecek

Yeni Mahalle’de çocuklar sevinecek
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Germencik’in Yeni Mahalle’de çocuklar için oyun parkı yapımına başladı. Muhtar Müslüm Yaburga, Yeni Mahalle’ye kazandırılacak parkın yapımından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Germencik Yeni Mahalle Muhtarı Müslüm Yaburga’nın , Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvuru sonuçsuz kalmadı. Başkan Çerçioğlu’nun talimatının ardından bölgeye gelen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından, boş arazide gerekli incelemeler yapıldı. Yakın zamanda yapımı tamamlanacak olan çocuk parkı ile, yaklaşık 5 bin nüfuslu Yeni Mahalle, ilk parkına kavuşacak.  

Muhtar Yaburga, çocuk parkı talebinin geri çevrilmemesinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, "Yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı mahallemizde, çocuk oyun parkı yoktu. Ailelerimiz, çocukları için park talep ediyordu. Mahallemizde park alanı olarak ayrılan ve boş duran alanın, çocuk oyun parkı olarak değerlendirilmesi için Büyükşehir Belediyemize başvurduk. Sağ olsun Başkanımız Özlem Çerçioğlu talebimizi kabul etti. Arazide, park için gerekli incelemeler yapıldı. Önümüzdeki günlerde parkımızın yapımına başlanacak. Hizmet için Başkanımız Çerçioğlu’nun yanı sıra Park ve Bahçeler Dairesi Başkanımız Vicdan Cetav ve emeği geçen herkese, mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.