EKONOMİ Haber Girişi : 22 Haziran 2022 10:55

Yavuzlar İnşaat Çözüm İçin Vali Aksoy İle Görüştü

Yavuzlar İnşaat Çözüm İçin Vali Aksoy İle Görüştü

Yavuzlar İnşaat Yönetimi, Aydın Güzelhisar Mahalllesi’nde kentsel dönüşüm süreci devam eden projelerine ilişkin çözüm arayışı için Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Aydın'da bir sorun haline gelen ve Aykonut projesi hakkında bilgi vermek ve yaşanan olumsuzlukların çözüme kavuşması adına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi. 
Projede gelinen son durum hakkında Vali Aksoy’a bilgi veren Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz ve Tevfik Yavuz, sahada büyük bir oranda yıkım ve hafriyat çalışmalarını tamamladıklarını, son 9 binanın kanun kapsamında riskli yapı tespiti için gereken makamlara başvuruda bulunduklarını ifade ettiler. 
İnşaat sürecini en kısa zamanda başlatmak arzusunda olduklarını ifade eden Melih Yavuz, "Özellikle bürokratik kanalların desteği bu aşamada çok önemli. Sürecin daha sağlıklı ilerlemesi adına Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un desteğini beklediklerini belirtti.
Yavuzlar İnşaat Yönetimi olarak, sürecimize gösterdiği hassasiyet ve nazik ev sahipliği için Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’a teşekkürlerimizi sunarız" diyen Melih Yavuz bu proje bizim için daha evvelde belirttiğimiz üzere "Sözümüzdür, Namusumuzdur" ifadelerine yer verdi.