GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mayıs 2020 16:24

Yangın Söndürüldü, Zarar 500 Bin Lira

Yangın Söndürüldü, Zarar 500 Bin Lira
Germencik Turanlar mahallesinde bir çiftlikte çıkan ve 10 saatte söndürülen yangında 500 bin lira zarar meydana geldi.

Dün gece Germencik Turanlar mahallesinde bir hayvan çiftliğinin saman deposunda çıkan yangın yaklaşık 10 saat süren mücadelenin ardından söndürüldü. Bu sabah söndürülen yangında soğutma çalışmalarının ardından 600 balya samanın küle döndüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken samanların maddi değerinin 500 bin lira olduğu belirtildi. 

Turanlar mahallesi Efeler Çiftliği'nde saman deposu olarak kullanılan ve üstü kapalı alanda bulunan saman balyaları dün saat 23.00 sıralarında alev aldı. Alevleri fark eden çiftlik çalışanları ve vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine çiftliğe çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. 200 metrekarelik bir alanda yığılı olan saman balyalarını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Bu sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmalarının tamamlanması sonrası bilanço ortaya çıktı. 600 ton saman küle dönerken, zararın yaklaşık 500 bin lira olduğu belirtildi. Jandarmanın soruşturması sürerken, yangının çıkış nedenin araştırıldığı bildirildi.

Haber Ziya KARAPELİT



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.