GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mart 2021 20:44

TUNCEL MECLİSTE DONDU KALDI/MADDE CHP GRUBU SAYESİNDE GEÇTİ.

TUNCEL MECLİSTE DONDU KALDI/MADDE CHP GRUBU SAYESİNDE GEÇTİ.
Söke Belediyesi meclisi Mart ayı toplantısı bugün gerçekleşti.

Söke Belediyesi meclisi Mart ayı toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantıda İYİ Parti meclis Üyeleri Turgay Avcı,Neslihan Koyuncuoğlu, Mehmet Mert ve Adem Efe Söke Belediyesi tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmek istenen maddeye ret oyu kullandı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel başkanlığında  toplanan, Söke Belediyesi meclisi Mart ayı toplantısında meclis
adeta karıştı.

TUNCEL ŞAŞTI KALDI.

Şubat ayında meclis kararı ile komisyonlara havale edilen ve bugün yapılan meclis toplantısında en çok konuşulan madde olan, Yenicami Mahallesi 115 ada 19 parsel de bulunan Zirai Donatım Kurumu Binası, Lojmanı ve Deposu vasıflı taşınmazların Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devrine ilişkin yapılan oylamada İYİ Parti Grubu, Cumhur İttifakı Üyeleriyle beraber ret oyu kullandı. Millet İttifakı ortağının karşısında durması Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e soğuk duş aldırırken, madde 1 oy farkla kabul edildi.

İYİ PARTİ GRUBU “YETER ARTIK DEDİ”

Meclis toplantısında hayır oyu kullanan İYİ Parti meclis Üyeleri Turgay Avcı,Neslihan Koyuncuoğlu, Mehmet Mert ve Adem Efe son günlerde yaşanan skandallara adeta yeter artık dedi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in şöförü ve en yakın arkadaşının adının karıştığı olaydan dolayı gerginlik olduğu iddiaları güçlük kazandı. Bugüne kadar Söke Belediyesinin karıştığı skandallardan kendilerinin de sorumlu tutulmasından dolayı rahatızlığı olduğu iddia edilen İyi parti grubu Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile köpürüleri atmış oldu.