GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 12 Kasım 2020 15:50 Haber Girişi : 12 Kasım 2020 16:00

TUNCEL’DEN CHP’YE DOLU DİZGİN SALVOLAR

TUNCEL’DEN CHP’YE DOLU DİZGİN SALVOLAR
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yerel bir gazeteye yapmış olduğu açıklamalar Aydın gündemine bomba gibi düştü.

Aydın Büyükşehir Belediyesinden, Aski’ye Chp içinde siyaset yapan bir çok kişiye kadar önüne gelen herkese bombalar sallayan Tuncel’in yakında zamanda partisinden ayrılacağı konuşuluyor.

Tuncel akla hayale gelmeyecek uçuk projelerine karşı çıkan partililerine “ münafık” demişti. Şimdide aynı kişileri “cehapeli” diyerek yaftalamak istemesi Söke Chp Örgütünde büyük bir sorun oluştuğu öğrenildi.

Ayrıca yaptığımız araştırmalar göre röportajın ikinci bölümünde Özlem Çerçioğlu’ndan Aski Genel Müdürüne, Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’dan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’a, Mehmet Semerci’den, Necdet Özekmekçi’ye , Fatih Akkentli’den Chpli Milletvekillerine kadar bir çok kişi hakkında ağıza alınmayacak ifadeler kullandığını öğrendik. Röportajın ikinci bölümü yayınlanırsa bu ifadeler Başkan Tuncel’in disiplin yolunu açacağı için röportajın ikinci bölümünün yayınlanmaması için yoğun bir çalışma yaptığını öğrendik.

Tüm bu olaylar yaşanırken Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ile bir araya geldi. Efeler Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş’ı görevden alarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile köprüleri atan Atay ile Tuncel görüşmesi Chp kulislerini hızlandırdı.