GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mart 2020 23:00

Terim'in testi pozitif çıktı

Terim'in testi pozitif çıktı
Fatih Terim açıkladı: Corona virüs test sonucum pozitif çıkmıştır!

Son dakika haberine göre Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim: "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En yakın zamanda görüşmek üzere." dedi.

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan sonra ikinci kötü haber de Fatih Terim'den geldi. Son dakika haberine tecrübeli teknik direktör Fatih Terim sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığı ve hastanede olduğunu duyurdu. 

Deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in son dakika haberinden sonra gözler Ümit Davala ve Hasan Şaş'a çevrildi. Edinilen bilgiye göre Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.