GÜNDEM Haber Girişi : 23 Haziran 2023 11:07

TAYİNİ ÇIKAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINA VEDA YEMEĞİ

TAYİNİ ÇIKAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINA VEDA YEMEĞİ
Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Salih Devrim için Söke'de veda yemeği düzenlendi.

Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Salih Devrim, tayini çıkması üzerine önümüzde ki günlerde deprem bölgesi Adıyaman'da yeni görevine başlıyor.

Söke Belediyesi Lima restoranında düzenlenen veda yemeğine Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Söke Garnizon Komutanı Murat Tek, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Başta Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Devlet memurluğunda zenginlik olmaz. Devlet memurluğunun iki zenginliği vardır. İlki meslek hayatınızda ki itibarı muhafaza ederek evlatlarınıza çocuklarınıza onurlu bir geçiş bırakmak. İkincisi de ülkemizin dört bir yanını gezerek hem güzel ülkemizin güzelliklerini yakından tanıma hem de insanlarımızı Engin zengin kültürümüzü tanıma fırsatı vermesi. Jandarma teşkilatımız da ülkemizde bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparız anlayışıyla bir fiil ortaya koyar. Bu duygu ve düşüncelerle Komutanımızın yolu açık olmasını diliyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı da kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, "Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Salih Devrim'in veda yemeğine hepiniz hoşgeldiniz. 2 sene kendisiyle çalışma fırsatı buldum. İlçemizin asayişinde çok önemli görevler üstlendi. Belediyemiz de de çok iyi ilişkiler içerisindeydik. Kendisini güzel anılarla hatırlayacağız. Ben şahsım, Belediye ve ilçem adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Salih Devrim, "Veda konuşmaları genelde zor olsada bizim vedalarımız sık oluyor. Özellikle tayin konularında. Bu süreç içerisinde bir sürü insan tanıyorsunuz. Her görev yerimizde bir çok güzel insan tanıdık. Bunlardan da çok güzel şeyler öğrendik. Ama Söke büyük ve yoğun bir İlçe. Bizimde yoğun çalıştığımız yerlerden birisi oldu. Kaymakamımıza bizimle Devlet tecrübesini paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza, Komutanıma, STK temsilcilerine, Cumhuriyet Başsavcımıza ve değerli Söke halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.