GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 12 Eylül 2020 12:02 Haber Girişi : 12 Eylül 2020 12:55

Süleyman Soylu Didim’de müfettişler gerekli incelemeleri yapıyorlar

Süleyman Soylu Didim’de müfettişler gerekli incelemeleri yapıyorlar
İçişleriBakanı Süleyman Soylu,  Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın tutuklandığı yönünde çıkan haberler için “Sosyal medyanın peşine takılıp mahcup olmamak lazım” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gerçekleştirdiği Aydın ziyaretinde Cuma Namazı sonrasında Adnan Menderes Demokrasi Müzesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın cinsel istismar iddialarıyla ilgili müfettişlerin inceleme yaptığını söyledi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın bir kadına cinsel istismarda bulunduğu iddialarıyla ilgili kendisine yöneltilen soruya, “ Didim Belediyesi’nde müfettişler gerekli incelemeleri yapıyorlar. Bunun haricinde söyleyebilecek başka bir şey yok. Süreç devam ediyor. Müfettişlerin raporuna göre hareket edilecek” diye konuştu.

 Başkan Atabay’ın tutuklandığına yönelik haberlere de Bakan Soylu, “Benim sizlere tavsiyem sosyal medyanın peşine takılıp mahcup olmayın. Adaletin, hukukun ne dediğine bakın. Süreç işliyor. Sadece Didim Belediyesi ile ilgili değil hangi belediye ile ilgili böyle bir şikayet gelirse teftiş yapıyoruz. Yüzlerce belediyede teftişler var. Kimisi şikayete dayalı, kimisi genel rutin teftiştir. Resmi makamların ne ortaya koyduğuna bakın” dedi.