MAGAZİN Haber Girişi : 18 Nisan 2022 12:45

Sökeli muhtarlar iftar yemeğinde buluştu 

Sökeli muhtarlar iftar yemeğinde buluştu 

Aydın’ın Söke ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde Muhtarlar bir araya gelerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. 

Söke'ye bağlı Doğanbey Mahallesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak'ın düzenlediği iftar yemeğine Söke'nin çeşitli mahallelerinden 30 muhtar katıldı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan iftar yemeğinde Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, açıklamalarda bulundu. 

"MUHTARIN SİYASETİ OLMAZ" 

Her zaman bu şekilde organizasyonla toplantıları gerektiğini ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, "Bu iftar yemeğimiz hayırlara vesile olsun. Bundan sonra zaman zaman köylerimizde yemekli toplantılar yapmayı düşünüyoruz. Bizim 49 mahallemiz var. Hepsini tanıyalım sorunlarını öğrenelim oralarda neler var neler yok onları görelim. Muhtarlarımız zor şartlar altında görevini icra ediyor. Muhtarlarımızın siyaseti olmaz. Mahallesine ne alabilirim ne getirebilir diye düşünür. Son yasalardan sonra muhtarların yaptırım gücü kalmadı. Muhtarlarımız medyatik değildir. Sosyal medyada aslı astarı olmayan fake hesaplarla bizim işimiz olmaz. Tekrardan bu güzel organizasyona katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR" 

Bazı kişilerin sosyal medyadan hakkında olumsuz şeyler yazdığını belirten Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt, "Ben 3 senelik Muhtarlık zamanımda, hiç bir kurumdan ne şahsıma ne de yakınlarıma şahsi bir talepte bulunmadım. Özel yaşantımla ilgili sosyal medyada fake hesaplardan yanlış şeyler yazılıyor. Bize hizmet getiren herkesi çok seviyorum. Hepsi başımın üstünde yeri var. Bizi bölmeye ve yıldırama çalışanlar bizim birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamaz. Biz tüm Muhtarlar olarak birlik ve beraberlik içindeyiz bunu herkes bilsin. Bu güzel organizasyon için Başkanımız Ali Çıtak'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.