GÜNDEM Haber Girişi : 22 Şubat 2021 21:00

SÖKE’DE ARSA SATIŞLARI BİTTİ, TARTIŞMASI BİTMEDİ

SÖKE’DE ARSA SATIŞLARI BİTTİ, TARTIŞMASI BİTMEDİ
Söke Belediyesinin son Meclis toplantısında Cumhur ittifakı üyeleri Başkan Levent Tuncel’in SİBAŞ ve Bilal Ülker’e satılan taşınmazlar için taksit imkânı tanınmasına tepki göstermiş Meclis’ten borçlanma yetkisi isteyen Başkan Tuncel’e yüklenmişti.

Söke Belediyesi’nin bir taşınmazı 12 ay taksitle diğer taşınmazı da 24 ay taksitle satıldı ancak tartışması hala bitmedi.

SON BOMBA !!!!ENCÜMEN ÜYELERİNİN TAKSİTTEN HABERİ YOK

Söke Belediyesi encümeni tarafından yapılan satışlarda encümen üyelerinin taksitli satıştan haberi olmadığı öğrenildi. Söke Belediyesi Encümen üyeleri başlayan tartışma üzerine “ bizim böyle bir taksit imkanından haberimiz yok” dedikleri iddia ediliyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in kendi insiyatifinde taksit imkanı sağladığı konuşuluyor. Encümen üyelerinin taksitle satışa önümüzdeki Meclis’te ne tepki vereceği merak konusu

TEK SUÇLU BAŞKAN TUNCEL

Söke Belediyesi encümeni tarafından yapılan satışlar öncesi Başkan Tuncel ihaleye girecek firma yetkilileri ile görüştü mü? Fiyatlar ihaleye girecek firma ve Başkan Tuncel tarafından belirlenip komisyona baskı yapıldı mı ? Fiyat belirleme Komisyon üyeleri hangi şartlar da bu fiyatları belirledi? Firmalara aracı kurum veya kişiler var mı ?