GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 01 Aralık 2020 00:54 Haber Girişi : 01 Aralık 2020 01:04

SÖKE’DE 2 GÜNDE KORONAVİRÜS'TEN 5 KİŞİ VEFAT ETTİ

SÖKE’DE 2 GÜNDE KORONAVİRÜS'TEN 5 KİŞİ VEFAT ETTİ
Söke’de hafta sonu ve dün öğleye kadar toplam 12 kişi vefat ederken, vefat eden 12 kişiden 5 tanesini koronavirüs nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Söke’de hafta sonu ve dün öğleye kadar toplam 12 kişi vefat ederken, vefat eden 12 kişiden 5'inin koronavirüs nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Özellikle pazar günü koronavirüs ölümlerinde büyük bir artış yaşandı ve meydana gelen 5 koronavirüs ölümünden üçünün pazar günü olduğu dikkatlerden kaçmadı.

28 kasım cumartesi günü Söke’de 4 kişi vefat etti. 4 kişiden birinin koronavirüs hastası olduğu öğreniirken Söke’deki özel hastanede koronavirüs tedavisi görmekte olan Bağarası Mahallesi sakinlerinden H. B. koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Pazar günü ise Söke’de 4 kişi vefat ederken bu vefatlardan üçünün koronavirüs hastası olduğu belirtildi. Yuvaca Mahallesi sakinlerinden F. K. koronavirüs nedeni ile tedavi görmekte olduğu Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde vefat etti. Bağarası Mahallesi sakinlerinden M. S. Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Cenazesi Koçarlı’ya bağlı Haydarlı Mahalle mezarlığı’nda toprağa verildi.

30 Kasım 2020 Pazartesi günü ise Söke’de 4 ölüm gerçekleşti. Ölen 4 kişiden birinin Coronavirüs olduğu öğrenildi. Söke Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Yenikent Mahallesi sakinlerinden S. Y. Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Bugün yaşanan vefat sonrasında Söke'de son 2 günde 5 kişi Covid-19 sebebiyle vefat ettiği öğrenildi.