GÜNDEM Haber Girişi : 20 Şubat 2023 16:51

SAĞEL ‘YARALARIMIZI BİRLİKTE SARARSAK GÜÇLÜYÜZ’

SAĞEL  ‘YARALARIMIZI BİRLİKTE SARARSAK GÜÇLÜYÜZ’
Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel 06 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi sonrasında "Yaralarımızı Birlikte Sararsak Güçlüyüz" ifadeleri ile bir açıklama yayımladı.

Söke Ticaret Borsası Başkanı A.Nejat Sağel Kahramanmaraş merkezli depremin ardından başlatılan yardım kampanyası hakkında destek mesajı yayımladı. Sağel “Ülkemizde yaşanan 100 yılın felaketinden etkilenen 10 ilimizde yaşam mücadelesi, konut problemi ve psikolojik olarak birçok faktörler meydana geldi. Bizlerde hemen ilk günlerde üyelerimizin de destekleri ile ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız insani yardım tırımızı ulaştırdık. Tabi ki yardımlarımız bunlarla sınırlı da kalmayacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile yapılan görüşmemizde deprem bölgesinde evlerini kaybetmiş kişilere kalıcıkonut yapımı ile ilgili destekte bulunacağız.

Biliyorsunuz ki Deprem bölgesinde şuan yaşamsal faaliyetleri sürdürmek pek mümkün değil ve dolayısıyla vatandaşlarımız Ülkemizin dört bir tarafına dağıldı ve depremden etkilenen misafirlerimiz ilçemize degeldi.Söke Kaymakamlığımızın oluşturduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu konudaki çalışmalarını sürdürmektedir. Kurulan Vakıf’ın amacı ilçemize gelen ailelerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Bu ihtiyaçlar iç giyim, terlik, ev eşyası (buz dolabı, çamaşır makinesi) battaniye, çekyat, yatak, ocak ve talebin çok olması sebebi ile gıda temizlik ve hijyen malzemeleridir. Yapılan bağışlar Söke Kapalı Spor Salonundan teslim alınmaktadır. Bir diğer yardımlaşma seçeneği de nakdi yardımdır. Kaymakamlığımızın oluşturduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Söke Ziraat Bankasında mevcut TR02 0001 0000 3538 0997 4250 23 İBAN  no’lu Kahramanmaraş deprem yardım hesabına bağışlarınızı yapabilirsiniz. Siz duyarlı vatandaşlarımız ile yaralarımızı birlikte sararsak daha güçlü olacağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.