GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 05 Eylül 2020 00:00 Haber Girişi : 05 Eylül 2020 00:13

POSACI “AMACIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZİN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ BAKANIMIZA EN DOĞRU ŞEKİLDE İLETEBİLMEK”

POSACI “AMACIMIZ  ÇİFTÇİLERİMİZİN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ BAKANIMIZA EN DOĞRU ŞEKİLDE İLETEBİLMEK”
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Ziraat Odası başkanlarıyla bir araya gelerek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye iletilecek talep ve sorunları görüştü.

Ak Parti Aydın Milletvekili Posacı bugün gerçekleştirdiği programlarla Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yapacağı ziyaret öncesi Aydın ve Söke'de gerçekleşen toplantılara katılım sağladı.

Posacı Aydın Ticaret Borsası yöneticileri ile gerçekleşen toplantının ardından Söke Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda ziraat odaları başkanları ile bir araya geldi. Görüşmede, Bakan Pakdemir’liye iletilecek taleplerle ilgili görüş alışverişinde bulunulurken üreticiler ve oda başkanları Aydın’ın başlıca tarım ürünleriyle ilgili Bakan Pakdemirli’den beklentilerini dile getirdiler. Toplantıların ardından Posacı, ”Tarım ürünlerimize sağlayabileceğimiz katma değer üzerine çiftçilerimizin talep ve beklentilerini bakanımıza en doğru şekilde iletebilmek adına ilimizin tüm çiftçi temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunduk” sözleriyle toplantının amacını açıkladı.