GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 14 Aralık 2020 01:11 Haber Girişi : 14 Aralık 2020 01:21

PARASINI VEREYİM ÇÖPÜMÜ ALIN

PARASINI VEREYİM ÇÖPÜMÜ ALIN
Çöp tepelerinin oluşmaya başladığı İncirliova’da vatandaş Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya, “Bir çöpün hakkından gelemiyor. Gürşat Kale’yi arar olduk” diyerek isyan etti.

Geçtiğimiz hafta Belediyenin borcu hakkında çelişkili ifadelerde bulunup kamuoyunda algı oluşturmaya çalışan Aytekin Kaya ve ekibi hizmette yine sınıfta kaldı. Millet İttifakı idaresindeki ilçede eski Türkiye manzaraları görüntülere yansıdı. Acarlar Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu karşısında bulunan evinin önünde çöp tepeleri oluşan Okan Özcan isimli vatandaş, Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya isyanını paylaşılan video ile dile getirdi.

“PARASINI VEREYİM ÇÖPÜMÜ ALIN”

Cep telefonu kamerasıyla çöp birikintilerini çeken Özcan, belediyenin hizmet üretmediğini belirterek, “Çalışkan başkan Aytekin Kaya daha çöpün hakkından gelemiyor. Parasını vereyim benim çöpümü alın. Söz veriyorum traktörün mazotunu da dolduracağım. Bir çöpün hakkından gelemiyor adam. Öyle kuru kuru selam vermekle olmaz. Yaşanacak gibi değil burası. Gürşat Kale’yi arar olduk” ifadeleriyle sitemini dile getirdi.