GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2020 18:38

Nejat Sağel, Berat Albayrak ile görüştü.

Nejat Sağel, Berat Albayrak ile görüştü.
Söke Ticaret Borsası Başkanı A.Nejat Sağel, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile telekonferans sistemi ile bir görüşme gerçekleştirerek gündem hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Söke Ticaret Borsası Başkanı A. Nesaj Sağel bugün telekonferans ile gerçekleştirilen toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Oda/Borsa başkanlarının katıldığı görüşmede oda üyelerinin sorun ve taleplerini iletti. Sağel "Türkiye’deki 365 oda/borsa başkanları ve 61 sektör meclisi başkanlarının da iştiraki ile Covid -19 virüsünün özel sektörde yarattığı ekonomik etki ve küresel ekonominin zarar gördüğü bu zorlu süreçte birlikte nasıl önemler alındığı ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanımız açıklamalarda bulundu. Sonrasında Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte oda/borsa başkanlarının istek ve önerileri alındı. Bizlerde Söke Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sorun ve taleplerini hem birlik başkanımıza hem de sayın bakanımıza ilettik. Kendileri de gerekli notları alarak önümüzdeki süreçte bu sorunlarımızla ilgili çalışmalar yapacaklarını bildirdiler. İlgi alaka ve desteklerinden dolayı sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatır, en az zararla eski günlere geri döneriz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.