GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mayıs 2020 23:27

MHP Söke İlçe Yönetimi ve Ülkü Ocakları şehit annelerini unutmadı.

MHP Söke İlçe Yönetimi ve Ülkü Ocakları şehit annelerini unutmadı.
MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın ve yönetimi, MHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Ayyıldız Ateş ve yönetimi, Ülkü Ocakları Söke İlçe Başkanı Erhan Yıldız ve yönetimi Söke'de yaşayan şehit annelerini ziyaret ederek Anneler günlerini kutladılar.
MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın bugün gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında "Anneler günü münasebetiyle bugün Şehit Annelerimize ziyarette bulunduk. MHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hilal Ayyıldız Ateş hanımefendinin de Anneler gününü kutladık. Başta Şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün Hilal Ayyıldız Ateş başkanımız, Ülkü Ocakları Başkanımız Erhan Yıldız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz ile Annalerimize her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik.Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Annelerimiz için bizlere "Anne cennet kapılarının ortasındadır." (İbn Hanbel, V, 198); "Cennet annelerin ayakları altındadır." (Nesâî, Cihad, 6) hadisleri ile ne kadar büyük varlıklar olduğunu ifade etmiştir. Her bir Annemizin ellerinden öpüyor, Anneler günlerini kutluyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.