GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2020 19:45

MHP Efeler İlçe Başkanlığı'ndan ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtımı başladı.

MHP Efeler İlçe Başkanlığı'ndan ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtımı başladı.
MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetimi tarafından başlatılan yardım kampanyasında yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başladı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan tarafından başlatılan, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak paketler hazırlanarak dağıtımına başlandı.

MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve Aydın Ülkü Ocakları 2. Başkanı Alper Yıldırım, hazırlanan 823 adet yardım paketini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırması için mahalle başkanlarına teslim ederken Baskın yaptığı açıklamada "Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V) Efendimizin “KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR” Hadis-i Şerif’inden ilham alarak başlattığımız kampanyamıza katkı sağlayan üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın açıklamasının devamında "MHP Genel Başkan Yardımcımız Deniz DEPBOYLU Hanımefendinin öncülüğünde; Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız ve MHP Efeler İlçe Başkanlığı olarak Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V) Efendimizin “KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR” Hadis-i Şerif’inden ilham alarak içinden geçtiğimiz bu hassas süreçte ve On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerimizin dağıtımına başladık. Bu güzelliklerin oluşmasında maddi ve manevi katkıda bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.Yapmış ve yapacak oldukları tüm hayır ve hasenatı Cenab-ı Allah dergah-ı izzetinde kabul etsin" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.