GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2020 01:44

Metin yavuz'dan Mesaj Var

Metin yavuz'dan Mesaj Var
Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Söke Çayı üzerinde "Değişimin başlamasına, son 3 Gün" etiketiyle bir fotoğraf paylaşarak Çay Projesinin başlayacağı günü işaret etti.
Söke'nin 25 yıllık kanayan yarası olan Söke Çayı ıslah projesi Ocak ayı içerisinde ihaleye çıkmıştı. İhaleyi alan firmanın uygunluğunun ve evraklarının kontrolü sonrasında projenin başlayacağı tarih belli olurken, Ak Parti Aydın Milletvekili Söke'li Metin Yavuz'un paylaşımı ilçe'de heyecan yarattı. Yavuz'un bugün akşam saatlerinde çay üstünde çektirdiği fotoğraf ile resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü "Değişimin başlamasına, son 3 Gün" notu bir çok kişi tarafından kısa sürede beğenildi. Paylaşım altına ise başta "Söke'ye sahip çıkan Metin Yavuz'a teşekkür ediyoruz", "Müthiş bir haber. Çünkü Söke'nin kanayan yaralarından birisi.. Darısı diğer yaralara inşallah..." yorumları geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.