GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mart 2021 23:39

LEVENT TUNCEL BÖCEK ARAMASI YAPTIRDI

LEVENT TUNCEL BÖCEK ARAMASI YAPTIRDI
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in Lima A.Ş yönetim kurulunda yeni görev almasını istediği kişinin isminin basında yer almasının ardından makam odasında “böcek” adı verilen dinleme cihazı araması yaptırdığı öğrenildi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Batı bölge haber sitemizde yer alan ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ın yaptığı atamaya benzer bir durumla karşı karşıya olduğunu belirttiğimiz haberimizden sonra ekibine kendisini yanlış yönlendirdiğini söyleyerek sitem ettiği öğrenildi.

Makam odasında dört kişi arasında konuştukları konunun haber sitamizde yer almasına anlam veremediğini ifade eden Tuncel'in tüm ekibe odasında böcek araması yaptırdığı iddaa edildi.

Edinilen bilgiye göre, Başkan Tuncel, Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, İyi Parti Meclis Üyesi Adem Efe, Lima A.Ş Müdürü Taner Güven, CHP Meclis Üyesi Şarkıcı Saime Cantürk el ele verip makam odasında böcek araması yapmışlar. Ancak bir sonuç elde edememişler. Böcek diye tabir edilen dinleme cihazına Malesef hiç bir yerde ulaşılamamış. Başkan Tuncel Veli Devrim Yerli’yi Lima A.Ş’nin başına geçirerek ikinci bir görev vermek istemiş. Bunun için ise İyi partili Çağlar Çelikez ile anlaşıp Adem Efe’yi yönetim kuruluna alacağının sözünü vermiş.

PRİZ VE KLİMAYA YERLEŞTİRİLİYOR

Başkan Tuncel’e Batı Bölge haber olarak yardımcı olmak isteriz. Son zamanlarda insanların 'dinleniyorum' korkusuyla kendisi gibi aramalara başvurduğunu görüyoruz. Konuştukları insanlara çok güvendikleri için odalarında böcek olacağı ihtimalini düşünüyorlar. Levent Başkanım genellikle dinleme cihazları GSM, UHF, VHF veya FM bandıyla çalışabilen cihazlardır. Odanızda bu cihazı aramak için Veli Devrim Yerli’nin diploması, Adem Efe’nin arabuluculuk belgesi, Saime Cantürk’ün şifalı parmakları yetmez, cihazı bulmak için de özel frekans tespit cihazları kullanılması gerekir. Levent Başkanım dinle bak, Özellikle dinleme cihazları priz, klima ve televizyona yakın alanlara yerleştirilebiliyor. Oralara baktınız mı?  Eğer bu böcek denilen cihaz enerji sorunu olmayan bir cihaz ise ömür boyu kullanılabilir. Ama enerji sorunu var ise söylediğim noktalara baktırmalısın. Bence siz ya odayı değiştirin ya da ekibinizi.