GÜNDEM Haber Girişi : 03 Mayıs 2020 22:24

Karacasu'da Cumhur İttifakı'ndan, Millet İttifakı Meclis Üyesine

Karacasu'da Cumhur İttifakı'ndan, Millet İttifakı Meclis Üyesine
Karacasu'da Millet İttifakı meclis üyesinin bugün vefat eden İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu hakkındaki paylaşımı büyük tepki topladı.
Bir süredir Covid-19 sebebiyle tedavi gören ve bugün vefat eden İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Karacasu Millet İttifakı meclis üyesi Nail Kurt'a tepkiler büyüyor. Kurt'un paylaşımına yaptıkları yorumlarla tepki gösteren Karacasu'lu vatandaşların ardından Cumhur İttifakından da tepki gecikmedi. Ak Parti ev MHP Karacasu İlçe Başkanları ortak yazılı bir basın açıklama yayınlayarak Millet İttifakı meclis üyesini kınadılar. Akparti Karacasu ilçe Başkanı Fuat Meriç ve MHP Karacasu ilçe Başkanı Murat Uysal açıklamalarında "Yeni tip corona virüs nedeniyle bugün hayatını kaybeden ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatı dolayısı ile derin bir üzüntü içerisindeyiz. Kıymetli hocamızın ölümünden dolayı sosyal medya hesabından talihsiz bir açıklama yapan Millet İttifakı Karacasu belediye Meclis üyesi Nail Kurt'u paylaşımından dolayı Cumhur İttifakının temsilcileri olarak kınıyoruz. Sayın Nail Kurt unutmasın ki Âl-i İmrân Suresi 185. Ayeti kerimesinde "Her Canlı Ölümü  Tadacaktır" buyuruyor. Peygamberimiz (sav) “Ölülerinizin iyiliklerini anlatınız, kötülüklerini anmayınız” buyuruyor. Elbette peygamberimiz doğru söylüyor. Kişi öldükten sonra onun gıybetini yapmak olmaz; ancak ölen kişi topluma büyük zararlar vermişse bunlar anlatılır. Ömer Döngeloğlu hocamız İslamiyetin gerektirdiği her görevi layıkı ile yerine getirmiş, bizlere de görevlerimizi her fırsatta aktarmış bir isimdir.  Bugün Hakk'ın rahmetine eren kıymetli hocamız Ömer Döngeloğlu hakkında sosyal medya hesabından mesnetsiz bir açıklama yapan Millet İttifakı meclis üyesi Nail Kurt'u bir kez daha kınıyor kendisini yaptığı paylaşım ile ilgili olarak özür dilemeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.