GÜNDEM Haber Girişi : 27 Kasım 2022 22:32

Kadir Mutlu, Aydın BŞB'nin Doğu Bölge Koordinatörü oluyor

Kadir Mutlu, Aydın BŞB'nin Doğu Bölge Koordinatörü oluyor
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın hafta içerisinde İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından gözler Başkan Yardımcılarına çevrildi. Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Erol Angın'ın pazartesi günü istifa edecekleri öğrenildi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın hafta içerisinde İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından gözler Başkan Yardımcılarına çevrildi. Siyasi Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Erol Angın'ın pazartesi günü istifa edecekleri öğrenildi.

İYİ Parti'den istifa ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozet takılarak Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçen Kürşat Engin Özcan'ın yardımcılarıyla herhangi bir görüşme yapmadığı kaydedildi. Başkan Özcan'ın 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den transfer ederek CHP listesinden meclisine yazdığı Kadir Mutlu'nun parti değişikliğine sıcak bakmadığı öğrenildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yapan Kadir Mutlu'nun İl Özel İdaresi Döneminde görev yaptığı İl Genel Meclisi görevleri nedeniyle Aydın'ın doğusundaki tüm köylere ve merkeze hakim olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölge Koordinatörü olacağı kaydedildi. Çerçioğlu tarafından Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin koordineli ve hızlı bir şekilde yönetilmesi için Mutlu'ya bu önemli görevin verileceği öğrenilirken, Kadir Mutlu'nun 3.5 yıldır Nazilli Belediyesi olarak yapamadıkları hizmetleri vatandaşa ulaştıracağı kaydedildi.

MUTLU'DAN KRİTİK GÖRÜŞME

Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçmesinin ardından Nazilli Belediyesi'nde kritik görüşmeler yaşandığı öğrenildi. Özlem Çerçioğlu ile Büyükşehir meclisi sonrası İYİ Parti ve CHP'li meclis üyeleri ile yapılan görüşmede Koordinatörlük görev teklifi aldığı iddia edilen Kadir Mutlu'nun çalışmalarına başladığı kaydedildi. Başkan Özcan’ın sağ kolu Temizlik İşleri Müdürü ve Başkan Yardımcısı olan Serkan Günana ile Bozdoğan Zeytin Restoran'da gizli bir görüşme yapan Mutlu, devlet memuru olan Günana'yı uyumlu çalışmalarda yanında görmek istediğini dile getirdiği öğrenildi.
Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Erol Angın'ın yarın istifalarını sunarak Başkan Özcan’a muhalefet edecekleri kaydedildi.