ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ekim 2022 12:24

JANDARMADAN AYDIN’DA EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR

JANDARMADAN AYDIN’DA EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR
Aydın Valiliğinden yapılan açıklamaya göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele ve terör örgütü propagandası suçları kapsamında Aydın ve ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi’nde de bir eve operasyon düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı aramada 3 tabanca, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile terör örgütü PKK’yı simgeleyen 3 bez parçası ele geçirildi. Operasyon esnasında V.K. gözaltına alınırken, araması bulunan S.K’yı da yakalama çalışmaları sürüyor.

İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imalatı ve uyuşturucu ticaretinin kullanımının önlenmesi amacıyla İncirliova ilçesi Dereağzı Mahallesi’nde bağ evine operasyon düzenledi.  B.T’nin yaşadığı bağ evinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin, kubar, 4 kök Hint keneviri, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi. B.T. ve O.C. gözaltına alındı.

Sultanhisar ilçesi Salavatlı Mahallesi’nde şüpheli bir araçta yapılan aramada 193 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi. Dolandırıcılık suçundan arandığı belirlenen A.S.N, A.K. ve F.K. gözaltına alındı.