GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2021 15:20

İSMAİL ÖZER 'ORTAK VE ÜRETİCİLERİMİZİ PİYASA KOŞULLARINA EZDİRMEYECEĞİZ'

İSMAİL ÖZER 'ORTAK VE ÜRETİCİLERİMİZİ PİYASA KOŞULLARINA EZDİRMEYECEĞİZ'
Söke S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer kuruluşlarının 72. yılı dolayısı ile resmi hesaplarından bir açıklama yayımladı.

Söke Tariş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer TARİŞ'in resmi hesaplarından yaptığı açıklama ile Kuruluşlarının 72. Yıldönümünde, rekor pamuk alımı hedeflediklerini, yeni sezonda da ortak ve üreticilerini piyasa koşullarına ezdirmeden hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade ettti. Özer açıklamada "Kuruluşumuzun 72. Yıldönümünde, kurucu ortaklarımızın ve atalarımızın açtığı yolda geleceğe emin adımlarla yürürken, rekor pamuk alımı hedeflediğimiz yeni sezonda da değerli ortak ve üreticilerimizi piyasa koşullarına ezdirmeden hizmet üretmeye devam edeceğiz.

"HEDEFİMİZ ÜRETİCİLERİMİZİN MENFAATLERİNİ DAHA YÜKSEĞE TAŞIMAK"

İlkemiz olan ‘Birlik Kuvvettir’ anlayışı ve kooperatifçilik esasları çerçevesinde, başarılarımızın üstüne daha da başarı ekleyerek, çıtamızı ortak ve üreticilerimizin menfaatleri için her sezon olduğu gibi bu sezonda da daha yükseğe taşımak öncelikli hedefimizdir. Ancak şu asla unutulmasın ki; Üreticilerimizin ürettiği ürünleri en iyi şekilde değerlendirmek için gerek yönetim ve gerekse tüm personelimiz olarak canla başla çalışırken, akıllarınca kurumumuzu destekliyor gözüküp perde arkasından bizi nasıl tökezletebileceğinin derdine düşenleri de çok iyi biliyoruz.

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZ GÖRÜLÜYOR"

Özellikle son yıllarda başarılarımızı hazmedemeyenlerin güdümü ve koordinesi altında birleşip belli bir merkezden fütursuzca pompalanan yalan, hakaret ve iftiralardaki artış, esasında ne kadar doğru yolda olduğumuzu da tescilleyen bir ibret vesikasıdır. Azmimizi daha da perçinleyen, bizi ortak ve üreticilerimize daha fazla sahip çıkmamız için kurumdaki sorumluluğumuzun ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunun bilinciyle hedeflerimize sımsıkıya sarılmamıza vesile olan tüm bu beyhude çabaları, değerli kamuoyu da yakinen takip ediyor ve kimin doğru yolda olduğunu da çok iyi biliyor. Bu yüzdendir ki gerek şahsımıza ve gerekse Atalarımızın yadigarı olan kurumumuza karşı körü körüne hasım kesilenlere, bu sezonda da en iyi cevabı ortak ve üreticilerimizle birlikte tek vücut olarak vereceğimizden en ufak bir şüphemiz de yoktur.

"BOŞ ALGI OPERASYONLARINI YARGIYA TAŞIDIK"

Zaman zaman yalan haber, çarpıtma ve karalamalarla buradan yaptığımız açıklamalar vesilesiyle mücadele ettik. Sosyal medya manipülasyonlarıyla kurumumuza ve şahsımıza karşı ortak ve üreticilerimizle aramızdaki birlik ve bütünlüğümüzü sekteye uğratma amaçlı içi boş algı operasyonları ve iftiralarla mücadelemizi süreç dahilinde aynı zamanda yargıya da taşımış bulunuyoruz.

"TÜM ENERJİMİZİ ÜRETİCİLER VE ORTAKLARIMIZ İÇİN HARCAYACAĞIZ"

Tüm bu çabaları daha önce olduğu yine akamete uğratacağız ve başarı çıtamızı Cenab-ı Allah’ın izni ortak ve üreticilerimizin desteğiyle daha da yükseğe taşıyacağız. 'Güçlü ortak güçlü Kooperatif' anlayışıyla yolunda emin adımlarla ilerleyen S.S. 131 No'lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak, her ne pahasına olursa olsun tüm enerjimizi üreticilerimizin ve ortaklarımızın ürettiği ürünlerinden daha da kazançlı çıkmaları adına harcamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.