GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2020 03:19

İncirliova'yı pislik götürüyor Aytekin Başkan ilçeden bihaber...

İncirliova'yı pislik götürüyor Aytekin Başkan ilçeden bihaber...
Ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle sürekli hijyenden bahsedildiği bu dönemde İncirliova sokaklarında çöplerin yollara taşması Vatandaşı çileden çıkarttı.
Covid-19 sebebiyle belediyeler hijyen konusunda daha fazla çalışırken, İncirliova Belediyesinin vurdumduymazlığı pes artık dedirtti. 

İncirliova'dan okurlarımızın yolladığı fotoğraflarda mahallelerde çöp konteynerlerinin dolup taştığı, belediyenin çöpleri 3 gündür toplamadığı bilgisi verildi. İncirliovalılar durumdan oldukça rahatsız olduklarını ifade ederken Aytekin Kaya'nın süreci doğru yönetemediğini de ifade ettiler. Fotoğrafları gönderen vatandaşlar "İncirliova bu durumu hak etmiyor. Bu süreçte daha fazla hijyen olmamız gerekirken ortaya çıkan manzara içler acısı. Son olarak gündeme gelen ve Acarlar mahallemizde 3 kişide Covid-19 testinin pozitif çıktığı haberini aldık. Mahallelerimiz bu şekilde pislik içerisinde olursa Allah korusun daha çok kişide virüs görülecektir. Bu haberin hemen ardından açıklamalarda bulunan Başkanımız Aytekin Kaya bey bu işi beceremediğini kabullenmiş gibi görünüyor. Kendi açıklamalarından biz bunu net bir şekilde anladık. Maalesef mahallelerimizde çöp konteynerlerimiz doldu taşıyor. Belediye personeli dahi hijyen kurallarına uymuyor. Kimisinde maske var kimisinde maske yok. Bizler zaten kendi hijyen kurallarımızı kendi imkanlarımız ile uygulamaya çalışıyoruz. Bu süreçte İncirliova Belediyesinin vatandaşa hiç bir katkısı yok. Katkısı olmadığı gibi zararı da çok. Aytekin Başkan bir an evvel belediye başkanı olduğunu anlamalı ve ilçesine hizmet etmeli. Bir iki mahallede çöp konteynerlerini dezenfekte ediyoruz diye fotoğraf paylaşmak ile olmaz bu iş. Sadece fotoğraf çektirmek için dezenfekte yapılıyormuş gibi gösterilmemeli. Bütün mahallelerde bu işlem yapılmalı" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.