GÜNDEM Haber Girişi : 16 Aralık 2022 17:01

Germencik Ziraat Odası’ndan Ankara Çıkarması

Germencik Ziraat Odası’ndan Ankara Çıkarması
Germencik Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve Germencik Ziraat Odası Meclis Başkanı Necip Arslan, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Germencik’te yapılması planlanan projelerin yanında çiftçilerin ihtiyaç ve isteklerine çözüm odaklı gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Germencik Ziraat Odası’nın ilk durağı Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar oldu. Şemsi Bayrak’a bölge tarımının ve Germencik çiftçisinin sorunları iletilirken beraber çözüm önerilerinde bulunuldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin ardından Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz,  Ankara'da makamında ziyaret edildi. Germencik Ziraat Odası, Germencikli çiftçilerin sorunları ve istekleri Yavuz’a iletilirken problemlerin en kısa sürede çözülmesi talep edildi.

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri devam ederken, Germencik Ziraat Odası, Aydın AK Parti Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim ile bir araya geldi. Çiftçinin sorunları ve talepleri Aydın AK Parti Milletvekilleri ile görüşüldü.

Germencik Ziraat Odası , Aydın Milletvekili  Metin Yavuz ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’e gerçekleştirdiği ziyarette çiftçinin problemleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Germencik Ziraat Odası, Germencik’e yakın zamanda kazandırılacak olan soğuk hava deposunun çalışmaları öncesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un eşliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek gerekli görüşmeler sağlandı.

Germencik Ziraat Odası’nın Ankara ziyaretlerinde sona gelinirken Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile birlikte, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u Gazi Meclis’te ziyaret edildi. Ziyarette çiftçi ile ihracatçı arasındaki iletişim kanallarının güçlendirilmesi için taleplerde bulunuldu.

Ziyaretlerin son durağında Germencik Ziraat Odası Aydın AK Parti Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ı, Gazi Meclis’te ziyaret ederek Germencikli çiftçilerin isteklerini gerçekleşmesi doğrultusunda görüşmeler gerçekleştirildi.