GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2021 17:07

GERMENCİK ZİRAAT ODASI İSTEDİ, TÜVTÜRK YAPTI

GERMENCİK ZİRAAT ODASI İSTEDİ, TÜVTÜRK YAPTI
Germencik Ziraat Odası talep etti TÜVTÜRK ilçede gezici araç muayene istasyonu ile motosiklet ve traktörlerin vize işlemlerini gerçekleştirdi.

Germencik Ziraat Odası, gezici araç muayene istasyonununun ilçede çiftçilerin traktör ve motosiklelerinin muayenesi için TÜVTÜRK'ten talepte bulundu. Talep üzerine gelen ve Ziraat Odası hizmet binasının arkasında bulunan boş arazide çalışma yapan istasyon görevlileri, araçları tek tek kontrol etti. Muayenesi yapılan yaklaşık 193 aracın, vize işlemi tamamlandı. Sürücüler, hizmeti ayaklarına getirdikleri için Ziraat Odası Başkanı Şehabettin Çapakçıoğlu ve yönetimi ile istasyon çalışanlarına teşekkür etti.

"TALEP OLDUKÇA HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çapakçıoğlu, çiftçilerden gelen talep üzerine TÜVTÜRK araç muayene istasyonunu ilçeye çağırdıklarını söyleyerek, "Traktör ve motosikletlerinin vizeleri biten çiftçilerimiz, adlarını odamıza yazdırarak muayene konusunda yardım istediler. Ziraat odası olarak belli bir araç sayısına ulaştığımızda TÜVTÜRK araç muayene istasyonunu ilçemize davet ediyoruz. Amacımız çiftçilerimizin soğuk kış günlerinde farklı ilçelerdeki istasyonlara giderek, fazladan zaman ve mazot harcamalarının önüne geçmek. Çiftçilerimiz, hizmeti ayaklarına getirmemizden memnun. Talep oldukça bu hizmeti vermeye de devam edeceğiz" dedi.