GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 19 Temmuz 2020 14:08 Haber Girişi : 19 Temmuz 2020 14:30

Germencik'te Ziraat Odasından Belediye'ye İNYA desteği.

Germencik'te Ziraat Odasından Belediye'ye İNYA desteği.
Germencik Belediyesi tarafından Germencik'in tarımsal değerini arttırmak amacıyla kurulan İNYA markasının ilk ürün satış mağazasının açılmasının ardından Germencik Ziraat odasından projeye destek geldi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tarafından İNYA markasının ilk satış mağazasının açılışı sonrasında konuşan Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve Meclis Başkanı Necip Arslan "Üreticinin lehine yapılacak her projenin yanındayız" ifadelerini kullandılar. 


NECİP ARSLAN "ÜRETİCİNİN LEHİNE YAPILACAK HER TÜRLÜ PROJENİN ARKASINDAYIZ"


Germencik Cumhuriyet meydanında bulunan İNYA markasının satış mağazasının açılışının ardından konuşan Meclis Başkanı Necip Arslan "Germecik Ziraat Odası olarak üreticinin lehine yapılacak her türlü projenin arkasındayız. Germencik'in yüz akı olamaya aday bir projenin startını hep birlikte vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda Germencik halkının markası olan İNYA'yı ilçemize kazandıran değerli Belediye Başkanımız Fuat Öndeş'i şahsım ve Ziraat odası meclis üyelerim adına tebrik ediyorum" dedi.


ŞAHABETTİN ÇAPAKÇIOĞLU "İNYA'NIN DAHA İLERİYE GİTMESİ İÇİN BİZDE HAZIRIZ"


Germencik Belediye Başkanımız Fuat Öndeş ilçemizin kalkınması ve çiftçimizin daha fazla kazanç sağlayabilmesi adına önemli bir projeye imza attı. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Başta Germencik Belediye Başkanı sayın Fuat Öndeş ve ekibine üyelerimiz ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizlerde bundan sonra Ziraat Odası olarak İNYA'nın bir adım bile ileriye gitmesi adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.