GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2022 12:44

GERMENCİK’TE MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENİ

GERMENCİK’TE MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENİ
Aydın'ın Germencik ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenle kutlandı.

Aydın'ın Germencik İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü Germencik Muhtarlar Derneği Başkanı Camikebir Mahalle Muhtarı Ali Çankaya tarafından Atatürk Anıtına konulan çelenk ile kutlandı. Törene Germencik Kaymakamlığını vekaleten yürüten Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Muttalip Özsemerci, Germencik Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Acar, Germencik İlçe Emniyet Müdürü Ali ihsan Özçelik, Germencik İlçe Jandarma Komutanı, Jandarma Üsteğmen Salih Demirtaş ve çok sayıda daire amiri katıldı.

Törende konuşan Germencik Muhtarlar Derneği Başkanı Camikebir Mahalle Muhtarı Ali Çankaya, “Bu güzel günün bizler için hazırlanmasına vesile olan Sayın Kaymakamımız ve personellerine, Germencik Belediye Başkanı ve personellerine minnet ve şükranlarımı sunarım. Biz muhtarlar, vatandaş ile resmi kurumlar arasında bir köprüyüz. Bu köprüyü en iyi şekilde kullanmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü canı yürekten kutlarım.”  ifadelerini kullandı.

Tören sonrası Germencik Belediyesi Park Restaurant’ta muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelen protokol temsilcileri muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.