GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 20:51

Germencik ilçe genelinde denetimler sürüyor

Germencik ilçe genelinde denetimler sürüyor
Germencik İlçe genelinde Berber, Kuaför, Pazaryeri, Dolmuş ve taksiler denetlenerek esnaf ve müşterilere sosyal mesafenin yanı sıra kurallar hakkında uyarılarda bulunuldu.
Germencik'te bugün Polis, Jandarma, Zabıta, Sağlık Ekipleri, Tarım Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde pazar yerinden başlayan denetimler berber, kuaför ve dolmuş durakları ile sürdü. Denetlemelerde Esnaflara sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması önemle vurgulanırken Maske, Eldiven takmaları konusunda da uyarılarda bulunuldu. 
Covid-19 Salgını Tedbirleri kapsamında alınan önlemler ve yayınlanan Genelge doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi eş zamanda başlayan denetimler Germencik'te de bugün gerçekleşti. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri  ve Trafik Ekipleri, Belediye zabıta Ekipleri, İlçe jandarma Komutanlığı Ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte 5 er kişilik gruplar halinde 95 Berber ve kuaför, 7 ticari taksi, 11 minübüs ve pazar yeri denetlendi. Denetlemelerde vatandaşlar ve esnaflar kurallara uygun hareket etmeleri Hijyene önem vermeleri Maske, Eldiven takmaları Sosyal mesafeyi korumaları konusunda bir kez daha uyarıldı. Denetlemelerde herhangi bir eksiğe rastlanmazken, kurallara uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür ettiler. Bundan sonrada sık sık denetimler devam edeceği, kurallara uymayan bu tür Meslek dalları işletmecilerine ve Araç sahiplerine  yasal işlem uygulanacağı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.