GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 11 Temmuz 2023 19:00 Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 13:04

Germencik Belediyesi Yaz Okulu etkinliklerine yoğun ilgi

Germencik Belediyesi Yaz Okulu etkinliklerine yoğun ilgi
Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okuluetkinlikleri, oldukça görkemli ve yoğun katılımlı bir törenle açıldı.

Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okuluetkinlikleri, oldukça görkemli ve yoğun katılımlı bir törenle açıldı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Çocuklarımız mutluysa bizler de mutluyuz.” dedi.

Germencik Belediyesi tarafından okulların tatile girmesiyle birlikte her yıl düzenlenen yaz okulu programı bu yıl da yoğun bir katılımla başladı. 6-12 yaş grubunda bulunan öğrenciler için Germencik Belediyesi tarafından hazırlanan Yaz Okulu etkinliklerindeçocuklara yüzme, futbol, voleybol, jimnastikbranşları olmak üzere çeşitli spor dallarında eğitimler veriliyor.

GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNULUYOR
Germencik 80. Yıl Spor Salonunda düzenlenen açılış töreni ile çocuklara formaları Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tarafından verildi. Devam edecek olan yaz okulu etkinlikleri kapsamında çocukların, belediyenin uzman antrenörlerince sportif faaliyetler aracılığıyla hem bedensel hem de psikolojik anlamda gelişimlerine katkıda bulunulması sağlanıyor. BaşkanÖndeş çocuklarla yakından ilgilenereksevinçlerine ortak oldu. Tribünleri dolduran öğrencilerle sohbet eden BaşkanÖndeşhatıra fotoğrafı çekildi.

“ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZLER DE MUTLUYUZ”
Öğrencilere yaz mevsimi boyunca keyifli bir vakit geçirmelerini dileyen Başkan Öndeş, “Germencik Belediyesi olarak bu yıl da çocuklarımızın spor ve eğlence dolu bir yaz geçirmeleri için hazırladığımız yaz okulu etkinliklerimizin açılışını gerçekleştirdik. İlçemiz kapalı spor salonunda çocuklarımızın coşkusuyla açılışımızı gerçekleştirerek, formalarını dağıttık. Gösterdikleri sevgi ve ilgiye çok teşekkür ediyor, keyifli bir yaz geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımız mutluysa bizler de mutluyuz.” ifadelerini kullandı.