GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2022 15:04

GERMENCİK 100. YIL LOZAN SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI

GERMENCİK 100. YIL LOZAN SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI
Germencik Belediyesi'nce yapımı tamamlanan 100. Yıl Lozan Sosyal Tesisleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında törenle hizmete açıldı.

Germencik Belediyesi'nce yapımı tamamlanan 100. Yıl Lozan Sosyal Tesisleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında törenle hizmete açıldı. 36 aylık görev süreleri içerisinde bahane üretmeden amacına uygun işler yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ilçe halkına seslenerek, "Sizler mutluysanız, bizler de mutluyuz" dedi.

Germencik Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir açılışa imza attı. Belediye ekipleri tarafından Turanlar Mahallesi yolu üzerinde yapımı tamamlanan ve içerisinde halı saha, mesire alanı ve sosyal tesis bulunan 100. Yıl Lozan Sosyal Tesisleri, törenle hizmete açıldı. İlgi gören törene Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yanı sıra Kaymakam Turgay Gülenç, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat, Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu, Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Öndeş, Germencik’e 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde müstesna bir isimle eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.